YÖNERGE/Youtube üzerinden uzaktan eğitim pratik çalışmaların yanıtlanması ve katılım.

YÖNERGE

Konu: Youtube üzerinden uzaktan eğitim pratik çalışmaların yanıtlanması ve katılım.

1-Uzaktan eğitim sürecinde siz öğrencilerimize destek olmak amacıyla youtube kanalı üzerinden pratik çalışmalar yapılacaktır. Yapılan pratiği eşzamanlı olarak takip edebileceğiniz gibi kaydedilen yayını sonradan izleme olanağınız da bulunmaktadır.

2-Youtube kanalı üzerinden “canlı yayın” yapılarak çözülecek pratik çalışmadaki soruların yanıtlanması ve marmaraticarethukuku@gmail.com adresine en geç canlı yayın saatine kadar gönderilmesi gerekmektedir.

3-Yanıtların öz ama gerekçeli olması önemlidir.

4-Gönderilen yanıtlarının;

- Öğrencilerin kendi el yazısı ile yazmaları;

- Fotoğrafının çekilerek “camscanner” gibi uygulamalar kullanılarak ya da doğrudan taratılarak gönderilmesi;

- Pdf formatında olması;

- Tek dosya halinde gönderilmesi gerekmektedir.

Aksi halde gönderilen yanıtlar dikkate alınmayacaktır.

5-Yanıtlar gönderilirken epostanın konu/açıklama kısmında; sırayla “Numara-İsim-pratik çalışma tarihi” şeklinde bir belirleme yapılması zorunludur (örn. 13011XXXXXX - Ahmet Ak - 8 Mayıs 2020). Aynı zamanda eklenen yanıt dosyasının da aynı şekilde isimlendirilmesi gerekmektedir.

6-Yanıtları göndermeyen öğrencilere herhangi bir yaptırımda bulunulmayacak; gönderilmemesi durumunun notlar üzerinde olumsuz bir etkisi bulunmayacaktır.

7-Yanıtları gönderen öğrencilerin ise bu katılımları olumlu yönde değerlendirilecektir.

8-Gerekli duyurular anabilim dalı sayfamız olan http://ticaret.hukuk.marmara.edu.tr/ üzerinden yapılacaktır.

9-Canlı yayınları takip etmenizi, katılımda bulunmanızı ve olabildiği ölçüde aktif olmanızı dileriz.